Як робити мастику з маршмеллоу

Володієте фамільними секретами приготування страв? Поділіться ними!

Як робити мастику з маршмеллоу

Повідомлення lily » Чет січня 05, 2012 11:33 pm

Пропоную в даній темі ділитись власними секретами приготування мастики з маршмеллоу.
Пропоную свій рецепт: 200г цукерок покладіть в тарілку, додайте 0,5 ч.л. лимонного соку або води, поставте в мікрохвильову піч, щоб маса збільшилась в три рази, вийміть тарілку. Додайте 0,5 склянки цукрової пудри, перемішайте. Потім 1,5 склянки цукрової пудри висипте на стіл. Викладіть масу, ретельно вимішайте як тісто руками. Маса дуже липка, тому потрібно, щоб вона вся була добре обсипана пудрою. Із готового мастичного тіста можна виліпити фігурки чи зробити покриття на торт. Для цього мастику розкачайте скалкою до потрібного розміру на посипаному цукровою пудрою столі.
ЗображенняЗображення
Ось ми з Вами і дізнались як приготувати мастику з маршмеллоу.
lily
 
Повідомлення: 10
З нами з: Суб листопада 26, 2011 11:56 am
Звідки: Тернопіль

Повернутись до Поради, секрети і питання з приготування страв

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron