Кабачкова ікра

Кулінарний експеремент вдався чи наоборот не вдався? Поділіться опробованим рецептом - нехай і інші візьмуть до уваги.

Кабачкова ікра

Повідомлення NatalyLutsk » Пон липня 09, 2012 9:20 pm

Доброго дня! Хотілося б поділитися рецептом смачної кабачкової ікри, яка сподобається вашій сім'ї :)
Інгредієнти (на 5 кг кабачків):
1 кг моркви
1 кг цибулі
500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
1 банка (250 гр) майонезу
1 стакан олії
4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна»
1 головка часнику
Червоний мелений перець (за смаком)
1,5 стол. ложки цукру
3 стол. ложки солі
Приготування:
1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет.
2) Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.
Смачного!
Приєднані файли
ікра.jpg
ікра.jpg (78.31 Кб) Переглянуто 18851 разів
NatalyLutsk
 
Повідомлення: 2
З нами з: П'ят липня 06, 2012 8:50 pm

Re: Кабачкова ікра

Повідомлення admin » Сер липня 25, 2012 7:22 pm

Дякую за рецепт, ми обовязково спробуємо приготувати, це з дитинства моя улюбленіша страва, яку можу саму ложкою без хліба їсти=). Ваш рецепт Кабачкової ікри опублікував на сайті

З.Ы. Оскільки Ви перші хто опублікував, смачненький рецепт на нашому молодому форумі, поповню вам рахунок мобільного (киньте на мене приватним повідомленням).
admin
Адміністратор сайту
 
Повідомлення: 2
З нами з: Вів листопада 01, 2011 5:08 pm


Повернутись до Поділись рецептом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron