Шоколадний кекс

1.5/5 оценка (2 голосов)
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 склянка борошна
  • дрібка соди
  • 1 склянка цукру
  • 4-5 яєць
  • 1 слянка кислого молока або кефіру
  • 30г масла
  • цедра 1 лимону
  • 100г гіркого шоколаду

Етапи приготування

  1. Збити яйця з цукром і розтопленим (охолодженим) маслом в пишну піну.
  2. Додати борошно і соду. Перемішати і влити кисле молоко. Додати лимонну цедру і тертий шоколад. ретельно перемішати. Викласти у змащену олією форму.
  3. Випікати близько 1 години при температурі 170 градусів.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...