Кабачкова ікра

3.8/5 оценка (12 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:
Кабачкова ікра

Інгредієнти

  • 1 кг моркви
  • 1 кг цибулі
  • 500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
  • 1 банка (250 гр) майонезу
  • 1 стакан олії
  • 4 стол.ложки 9% оцту
  • 1 головка часнику
  • Червоний мелений перець (за смаком)
  • 1,5 стол. ложки цукру
  • 3 стол. ложки солі

Етапи приготування

  1. Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет.
  2. Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...