Кабачкова ікра
Інгредієнти
- 1 кг моркви
- 1 кг цибулі
- 500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
- 1 банка (250 гр) майонезу
- 1 стакан олії
- 4 стол.ложки 9% оцту
- 1 головка часнику
- Червоний мелений перець (за смаком)
- 1,5 стол. ложки цукру
- 3 стол. ложки солі
Етапи приготування
- Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет.
- Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.
Комментарии (0)