Мариновані шампіньони "Ніжні"

0.0/5 оценка (0 голосов)

Інгредієнти

  • 800г шампіньонів
  • 2 ст. води
  • 0,5 ст. оцту(9%)
  • 1 пучок молодої цибулі
  • 4ст.л. олії
  • базилівк, петрушка
  • 2-3 горошини гвоздики
  • лавровий листок
  • перець горошком
  • сіль до смаку

Етапи приготування

  1. Гриби почистити, корінчики обрізати. Дрібні гриби можна маринувати цілими, а великі краще розрізати навпіл або на 4 частини.
  2. Зелень дрібно порізати, цибулини розрізати навпіл.
  3. У воду добавити оцет і олію та довести цю суміш до кипіння.
  4. Покласти в отриманий маринад цибулю, гриби, пряні трави, перець горошком, лавровий лист. Тушити на слабкому вогні 5 хвилин, помішуючи.
  5. Потім гриби з цибулею і прянощами перекласти в підготовлені банки, залити їх гарячим маринадом, закрити.
  6. Зберігати в прохолодному місці 3-4 тижні.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...