Салат "Дари осені"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Країна: Україна
  • Друк:

Інгредієнти

  • 4кг солодкого перцю
  • 1кг помідорів
  • 1кг моркви
  • 1кг цибулі
  • 500г квасолі
  • 50мл олії
  • 1ч.л. оцту (9%)
  • пряності і сіль до смаку

Етапи приготування

  1. Сушену квасолю замочити в холодній воді на 5-6 годин. Воду злити, залити квасолю свіжою водою і відварити без солі до напів готовності.
  2. Свіжу квасолю відварити зразу. Процідити, промити і остудити.
  3. Солодкий перець і цибулю нарізати кільцями, помідори - кільцями, моркву натерти на середній тертці.
  4. Овочі змішати з квасолею, посолити і витримати 6-8 годин в холодному місці.
  5. Сік, що утворився злити.
  6. Добавити до овочів олію, пряності, сіль і тушкувати протягом 30-40 хвилин. Готовий салат гарячим розкласти в підготовлені банки, влити оцет і закрити.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...