Баклажани помити, порізати кільцями та посипати сіллю. Залишити їх на 20 хвилин.
Відлити сік і помити баклажани. Кожен кусочок панірувати в муці і обжарити з обох сторін.
Окремо в 300г олії потушити дрібно порізану цибулю (до золотистого кольору).
Помідори дрібно порізати. Викласти в емальовану посудину і довести до кипіння. Добавити сіль, цукор, оцет і петрушку.
Дрібно потерту моркву потушити на решті олії 15 хвилин.
Помідори, цибулю і моркву перемішати та потушити 10 хвилин. Виложити жарені баклажани в цю масу і тушити 10 хвилин. Викласти салат в стерилізовані банки і стерилізувати:
0,5л банку - 50 хвилин
1л банку - 60 хвилин
Виходить 4-5 0,5л банок.
Комментарии (0)