Закуска "Пікантна"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1кг баклажан
  • 1кг помідорів
  • 600г часнику
  • 250мл олії
  • 1-2 шт. лаврового листка
  • 3-5 шт. чорногоперцю горошком
  • 0,5 ч.л. оцту (9%)
  • чорний мелений перець і сіль до смаку

Етапи приготування

  1. Баклажани варити в підсоленій воді протягом 10-15 хвилин. Охолодженні баклажани нарізати кружочками, посипати меленим перцем і обжарити до готовності.
  2. Часник почистити і злегка розім'яти.
  3. Помідори нарізати кружочками.
  4. В підготовлені банки покласти на дно лавровий листок і чорний перець горошком. Викладати шарами: баклажани, часник, помідори. Прим'яти і залити рідиною, що залишилась від жарення.
  5. Зверху покласти лавровий листок, перець горошком і влити оцет.
  6. Банки накрити кришками і стерилізувати не менше 25 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...