У фарш додати розмочений у вершках батон, нарубану цибулину, часник, сіль і перець, добре перемішати.
Сформувати з фаршу котлети, обваляти в сухарях і обсмажити на середньому вогні до рум'яної скоринки, приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку. Перекласти котлети на тарілку.
У сковороду додати нарубану цибулину, яка залишилась, і смажити, помішуючи, до м'якості, згодом додати борошно і смажити, помішуючи, ще 1 хвилину, потім покласти помідори, влити бульйон, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
В приготовлену підливу покласти котлети, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.
Подавати з картопляним пюре.
Комментарии (0)