Котлети у підливі

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,6кг м'ясного фаршу
  • 2 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • шматочок батона
  • трохи вершків або молока
  • 1 ст.л. борошна
  • 5 помідорів
  • 0,5л бульйону або води
  • олія для смаження
  • сіль та перець за смаком
  • панірувальні сухарі

Етапи приготування

  1. У фарш додати розмочений у вершках батон, нарубану цибулину, часник, сіль і перець, добре перемішати.
  2. Сформувати з фаршу котлети, обваляти в сухарях і обсмажити на середньому вогні до рум'яної скоринки, приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку. Перекласти котлети на тарілку.
  3. У сковороду додати нарубану цибулину, яка залишилась, і смажити, помішуючи, до м'якості, згодом додати борошно і смажити, помішуючи, ще 1 хвилину, потім покласти помідори, влити бульйон, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
  4. В приготовлену підливу покласти котлети, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.
  5. Подавати з картопляним пюре.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...