Макарони по флотськи

3.5/5 оценка (4 голосов)
  • Час приготування: 30 хв
  • Порцій: 6
  • Складність: Простоий
  • Друк:
рецепт макарони по флотськи

Інгредієнти

  • 600г телячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 зубчика часнику
  • 300г макарон
  • 2 ст.л. олії
  • 2 ст.л. кетчупу
  • сіль, перець

Етапи приготування

  1. Відварити макарони.
  2. Цибулю дрібно порізати, часник розчавити. В сковорідці розігріти олію і обжарити овочі 5 хв. Покласти фарш і готувати 10-12 хв, розбиваючи грудочки.
  3. Добавити кетчуп, розмішати і прогріти 2 хв. Влити 0,5 склянки гарячої води, посолити і поперчити до смаку. Макарони процідити і викласти до фаршу, готувати все разом 5 хв. Перед подачею можна посипати тертим сиром.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...