Печінковий паштет

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 2год 30хв
  • Складність: Середня
  • Друк:
Печінковий паштет

Інгредієнти

  • 400г печінки
  • 200г сала
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 3 яйця
  • 1 склянка манки
  • олія
  • сіль, перець до смаку

Етапи приготування

  1. Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і потерти на грубій терці. Моркву і цибулю потушити на олії приблизно 10 хвилин.
  2. Печінку помити. Змолоти на м'ясорубці печінку,сало, тушені цибулю і моркву.
  3. До цієї маси додати манку, яйця, посолити - поперчити та ретельно вимішати.
  4. Розкласти фарш по 3 пакетиках. Пакети зав'язати, залишивши трохи місця, бо паштет збільшиться в розмірі.
  5. Варити паштет 1год 30хв.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...