Баклажанні вежі

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Друк:

Інгредієнти

  • 350г баклажанів
  • 350г помідорів
  • 350г сиру твердого
  • 4 ст.л. олії
  • 200г кетчубу
  • 100 мл майонезу
  • 100г горхів
  • базилік, петрушка, сіль, перець

Етапи приготування

  1. Нарізати баклажани і помідори кружечками і посолити.
  2. Сир тонко порізати.
  3. Баклажани змастити олією і обжарити з двох сторін, поперчити.
  4. Тепер викладати шарами баклажан- базилік- помідор- сир. Потім знову повторити, кожен шар змазувати майонезом.
  5. Запікати в розігрітій духовці 10-15 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...