Горіхове печиво

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 250г маргарину
  • 250г цукру
  • 1 пачка ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 375г борошна
  • дрібка соди
  • 125г подрібнених горіхів

Етапи приготування

  1. Маргарин розтерти з цукром і ванільним цукром. Змішувати поки цукор не розчиниться.
  2. Потім додати яйце, борошно, дрібку соди і горіхи, перемішати.
  3. Тісто має вийти не дуже м'яке, але таке, щоб його можна було видавити кулінарним мішком.
  4. Тістечка викладати на великій відстані один від одного. В середину можна покласти половину горішка.
  5. Випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів. Коли печиво охолоне полити його шоколадом.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...