Сирне печиво

5.0/5 оценка (4 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Простоий
  • Друк:
рецепт

Інгредієнти

  • 250г домашнього сиру
  • 200г масла
  • 1,5-2 склянки борошна
  • 1ч.л. розпушувача
  • цукор

Етапи приготування

  1. Масло кімнатної температури змішати з сиром. Додати розпушувач і борошно, замісити тісто (кількість борошна залежить від вологості сиру).
  2. Розкачати тісто в пласт товщиною десь 0,5 см і склянкою вирізати кружечки.
  3. Кожен кружок вмочити з одної сторони в цукор, скласти цукром всередину, потім вмочити одну сторону скаденого кружечка, знову скласти цукром всередину. Вмочити в цукор верхню частину складеного в четверо кружечка і покласти на деко.
  4. Пекти в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хв до золотистого кольору.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (1)

  • Tigrra
    Tigrra
    30 листопада 2011 at 23:25 |

    Так просто! Другий день шукаю подібний, простий рецепт (я у випіканні делетант).
    А фото невистачає :)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...