Грибна юшка

4.3/5 оценка (3 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 3-4 картоплини
  • 1 морквина
  • 300г сушених або свіжих грибів
  • 2л води
  • 2 плавлені сирки
  • сіль, перець
  • лавровий листок, зелень

Етапи приготування

  1. Зварити гриби, добре їх промити і відкинути на друшляк.
  2. Почистити картоплю, порізати, залити водою і варити.
  3. Коли звариться, додати гриби, потерту моркву, зелень, лавровий листок і мелений перець.
  4. Потерти на тертці сирки і додати до юшки. Варити ще 10 хв до готовності. Посипати зеленню.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...