Зелений борщ

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,5кг свинини
  • по 400г картоплі та щавля
  • 250г буряка
  • по 1 морквині, цибулині
  • 2 яйця
  • по 1 ч.л. борошна та цукру
  • 1 ст.л. оцту
  • 60г вершкового масла
  • 100г сметани
  • 1 лавровий лист
  • по 1/2 пучка петрушки і кропу
  • сіль і перець за смаком

Етапи приготування

  1. Відварити м'ясо до готовності, викласти його в миску.
  2. Буряк нарізати соломкою і тушкувати на вершковому маслі з сіллю, цукром і оцтом. Дрібно нарізану цибулю і моркву злегка обсмажити і перемішати з борошном.
  3. У готовий бульйон додати нарізану картоплю і варити 10 хвилин. Потім додати буряк, цибулю з морквою і нарізаний щавель. Посолити, поперчити, додати зелень, лавровий лист і варити до готовності.
  4. У тарілку з борщем покласти вже готові шматочки м'яса, нарізані вздовж на 4 часточки відварені яйця, полити сметаною, посипати перцем і рубленою зеленню.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...