Пиріг з яблук

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 700г яблук
  • 3 яйця
  • 70г масла
  • 300г борошна
  • 250г цукру
  • 1 пачка порошку до печива
  • 1 склянка молока
  • 1 лимон

Етапи приготування

  1. Яблука почистити і порізати на тоненькі скибки, полити їх лимонним соком.
  2. Окремо збити білки і жовтки з цукром. Делікатно з"єднати їх і акуратно перемішати.
  3. Додати до яєць борошно і масло кімнатної температури.
  4. Додати молоко і порошок до печива.
  5. Всю одержану масу добре збити, вона має бути однорідною. Змішати її з частиною яблук.
  6. Змастити тортівницю маслом і посипати цукром. Вилити масу в форму. Зверху викласти решту яблук і декілька кусочків масла. Пекти при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...