Віденський пиріг

4.3/5 оценка (3 голосов)
  • Друк:
Віденський пиріг

Інгредієнти

  • 180г масла
  • 4 яйця
  • 140г цукру
  • 200г борошна
  • дрібка солі
  • 1 ч.л. розпушувача
  • ванільний цукор
  • мигдалеві пластівці
  • 400г виень без кісточок

Етапи приготування

  1. Масло розтираємо з цукром, додаємо по одному яйця і добре розтираємо ложкою або міксером.
  2. Додаємо половину порції просіяного борошна, розпушувач, ванільний цукор і сіль. Добре розмішуємо.
  3. Додаємо другу половину просіяного борошна і знову добре розмішуємо.
  4. Роз'ємну форму встеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом, посипаємо пластівцями (можна і без них), виливаємо тісто.
  5. Зверху викладаємо густим шаром вишні, і посипаємо мигдалевими пластівцями.
  6. Випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пиріг охолоне посипати його цукровою пудрою.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...