Ковбаса по-домашньому

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 2 год
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,8кг свинини
  • 200г сала
  • голівка часнику
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • лавровий лист
  • кишки

Етапи приготування

  1. М'ясо і сало пропустити через м'ясорубку зі самою великою насадкою, додати вичавлений часник, сіль, спеції. Ретельно перемішати.
  2. Готовим фаршем при допомозі м'ясорубки і спеціальної насадки - трубки наповнити попередньо підготовлені кишки, кінці зав'язати ниткою, звернути по колу, в декількох місцях проколоти (голкою або зубочисткою), щоб не тріснула. Викласти на форму.
  3. Готувати в духовці розігрітій до 180-200 градусів, приблизно 50 хвилин (до золотистого кольору). Час від часу поливати ковбасу соком, який утворився під час випікання.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...