Тірамісу

5.0/5 оценка (2 голосов)
Тірамісу торт рецепт

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 100г цукру
  • 500г маскарпоне
  • 250г печива Савоярді
  • 350мл кави
  • какао порошок
  • 2-3 ст.л. вина, лікеру, бренді або коньяку

Етапи приготування

  1. Відділити білки від жовтків. Жовтки перетерти з цукром.
  2. До жовтків додати маскарпоне та ретельно перемішати.
  3. Білки збити в міцну піну. Білки додати в жовтково - сирну масу та ретельно перемішати.
  4. Печиво мокати в холодну каву. Це потрібно робити дуже швидко, щоб печиво не розмокло. Каву приготувати так як Вам подобається. За бажанням до неї можна додати вино, лікер, бренді чи коньяк.
  5. У форму щільно викласти печиво змочене в каві. Зверху викласти половину крему та розрівняти. Потім знову викласти змочене в каві печиво. На них викласти решту крему і розрівняти.
  6. Десерт покласти в холодильник на 5-6 годин. Потім посипати через сито какао. Розрізати на порції. Розрізати потрібно дуже обережно, бо десерт дуже ніжний.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...