Салат "Дністер"

2.2/5 оценка (5 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 невеликий качан пекінської капусти
  • 200г сервілату
  • 150г консервованого зеленого горошку
  • 1 цибулина
  • 100г майонезу
  • сіль, перець

Етапи приготування

  1. Пекінську капусту порізати соломкою.
  2. Ковбасу порізати тоненькими полосками.
  3. Цибулю почистити, помити, нарізати напів кільцями.
  4. Горошок відцідити.
  5. З'єднати капусту, ковбасу і цибулю, додати зелений горошок, посолити, поперчити до смаку.
  6. Салат заправити майонезом, ретельно перемішати. Залишити на 30 хвилин, щоб він настоявся.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...