Торт "Чародійка"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 5 яйця
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 склянки цукру
  • 1,5 склянки борошна
  • дрібка ваніліну
  • 1,5 склянки молока
  • 100г масла
  • 2 ст.л. какао

Етапи приготування

  1. Тісто: 4 яйця збити з 1 склянкою цукру. Добавити ванілін, 1 склянку борошна і добре перемішати.
  2. Дно форми застелити пекарським папером, виложити тісто і випікати при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин. Потім корж розрізати на 2 частини.
  3. Крем: 1 склянку молока перемішати з 2,5 ст.л. борошна, 1 яйцем, 0,5 склянки цукру.
  4. Цю суміш поставити варитись до загустіння на маленький вогонь, постійно помішуючи.
  5. В гарячий крем додати 50г масла і добре збити. Коли крем охолоне перекласти ним коржі.
  6. Помадка: 7 ст.л. цукру змішати з какао, добавити 3 ст. л. молока і 50г масла, поставити варитись на маленький вогонь, постійно помішувати. Коли суміш трішки охолоне полити нею торт.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...