Торт "Гірка з вишнями"

3.0/5 оценка (4 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 3 ст.л. меду
  • 200г цукру
  • 125г маргарину
  • 1 ч.л. соди
  • 1 ч.л. цедри лимону
  • 3 яйця
  • 4 склянки борошна
  • 300-500г вишень
  • 1л сметани
  • 250г цукру

Етапи приготування

  1. Мед, цукор і маргарин з'єднати, розтопити, трішки остудити, додати соду, лимонну цедру, яйця, борошно. Замісити туге тісто. Розділити його на 15 частин, розкачати.
  2. На тісто акуратно викласти вишні в 2 ряди, згорнути трубочками. Викласти на застелений пергаментом противень. Пекти 25 хвилин при 200 градусах.
  3. Крем: сметану перетерти з цукром.
  4. Трубочки викласти у вигляді гірки ( в нижньому шарі має бути 5 трубочок). Кожен шар змастити кремом.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...