Торт "Пташине молоко" з бананами

5.0/5 оценка (2 голосов)
  • Друк:

Інгредієнти

  • для бісквіту: 7 яєць
  • 1,5 склянки цукру
  • 1,5 склянки борошна
  • масло для змащування
  • начинка: 1-2 банани
  • для желе: 7 білків
  • 1 склянка цукру
  • 1,5 ст.л. желатину
  • 1 склянка води
  • 100г тертого шоколаду

Етапи приготування

  1. Бісквіт: збити холодні яйця з цукром. Акуратно додати борошно і перемішати.
  2. Викласти тісто в роз'ємну форму, змащену маслом і посипану борошном.
  3. Пекти бісквіт 30-40 хв в нагрітій до 180 градусів духовці. Коли бісквіт охолоне викласти на нього шматочки бананів.
  4. Желе: в склянці кип'яченої води розчинити желатин, нагріти на водяній бані до повного розчинення (не кип'ятити), процідити. Білки збити з цукром в пишну піну, влити желатин, перемішати.
  5. Викласти готове желе на бісквіт. Поставити в холодильник, щоб застиг. Зняти роз'ємну форму і прикрасити торт шоколадом.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...