Торт Сирний "Наполеон"

3.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 2 год
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 250г домашнього сиру
  • 125г масла
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 ч.л. соди
  • дрібка солі
  • 1пакетик ванільного цукру
  • борошно
  • для крему: 1,5л молока
  • 1 склянка цукру
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. борошна
  • 1,5 ст.л. крохмалю
  • 125г масла

Етапи приготування

  1. Сир протерти через сито. Додати збиті з цукром яйця, дрібку солі, ванільний цукор, соду, масло, борошно. Замісити круте тісто.
  2. Тісто розділити на 10 частин. Кожну розкачати в пласт, вирізати корж круглої форми.
  3. Пекти коржі на сухому протвині в нагрітій до 180 градусів духовці до готовності.
  4. Зрем: змішати молоко, збиті з цукром яйця, борошно, крохмаль, масло. Довести до кипіння, варити, мішаючи, на малому вогні поки не загусне.
  5. Крем трішки охолодити. Рівномірно змастити коржі, викласти їх один на одного.
  6. Верх торта прикрасити посипкою з обрізків коржів. Поставити торт в прохолодне місце на ніч, щоб він пропитався.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...