Яйця, фаршировані грибами

1.0/5 оценка (1 голосов)
  • Друк:
Яйця, фаршировані грибами

Інгредієнти

  • 10 яєць
  • 200г печериць
  • 150г ріпчатої цибулі
  • 160г майонезу
  • 80г масла
  • 40г зелені петрушки
  • спеції - до смаку

Етапи приготування

  1. Гриби зварити.
  2. Цибулю і варені гриби дрібно нарізати та посмажити на маслі.
  3. Варені та обібрані яйця розрізати вздовж.
  4. Вибрати жовтки, подрібнити їх і змішати зі смаженою цибулею та підготовленими грибами.
  5. Заправити масу майонезом, нафарширувати нею половинки яєць. Зверху можна полити майонезом, прикрасити зеленню.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Вы комментируете как Гость.


Отменить Посылаем комментарий...